search
De dikke docuserie 'McGregor Forever' van Netflix moet je zien
Series / Trailer

De dikke docuserie 'McGregor Forever' van Netflix moet je zien

De controversiële UFC-kampioen in een nieuwe docuserie die ook de keerzijde van de medaille toont.

Je weet dat je 'het' hebt wanneer ze je buiten je sport kennen. MMA-vechter Conor McGregor is zo iemand. Zijn atletische prestaties zijn aanzienlijk, maar zijn extravagante presentatie weet dit met gemak te evenaren.

De eerste documentaire toonde de opkomst van de Ier, McGregor Forever gooit het over een andere boeg. Hierin gaat het namelijk ook over zijn tegenslagen.

Lichamelijke verwondingen


McGregor's fysieke verwondingen en hoe hij daarmee omging komen in de serie aan bod. MMA is per slot van rekening een brute sport die de nodige risico's met zich meebrengt. McGregor heeft begrijpelijkerwijs genoeg moeten incasseren in zijn carrière.

Met name het gevecht tegen Dustin Poirer in juli 2021 liep slecht af voor de Ier. De kampioen brak zijn been en moest dus een behoorlijke tijd revalideren.

Start serie


Volgens een tweet in 2021 betreft het hier een vierdelige docuserie met afleveringen die elk een uur duren. McGregor kennende zal dit een allesbehalve saaie vier uur worden. Je kunt McGregor Forever vanaf 17 mei streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen