search
Liefhebbers van 'Bridgerton' opgelet: dit is 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story'
Series / Video/clip/featurette

Liefhebbers van 'Bridgerton' opgelet: dit is 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story'

De Bridgerton-miniserie over koningin Charlotte als naïef meisje dat geen zin heeft in een huwelijk.

De spin-off Queen Charlotte: A Bridgerton Story gaat binnenkort van start. De wereld van Bridgerton is natuurlijk al bekend, maar wordt nu vanuit een andere hoek belicht.

De nieuwe video geeft een voorproefje wat we kunnen verwachten in de prequelserie met de jonge Charlotte (India Amarteifio) en koning George (Cory McIchreest).

Heden en verleden


De miniserie zal niet uitsluitend een voorloper zijn op de verhaallijn zoals we die in Bridgerton kennen. Uiteraard ligt de focus op de jonge koning George en zijn toekomstige vrouw Charlotte. Dit zal vanaf hun gearrangeerde huwelijk tot aan het ontwikkelen van hun relatie zijn.

Daarnaast zal echter ook de 'tegenwoordige' tijd te zien zijn, met de oudere koningin Charlotte (Golda Rosheuvel). Hierdoor wordt geillustreerd hoe bepaalde gebeurtenissen in het verleden het koninklijk paar uiteindelijk heeft gevormd tot de mensen die we kennen.

De prequel streeft er naar om bepaalde onbekende, maar zeker ook humoristische elementen uit de levens van het koningspaar te brengen en het Bridgeverse op die manier uit te diepen. Queen Charlotte: A Bridgerton Story start op 4 mei op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen