search
Deze personages zijn straks te zien in de 'Bridgerton'-spin-off op Netflix
Series / Nieuws

Deze personages zijn straks te zien in de 'Bridgerton'-spin-off op Netflix

In de 'Bridgerton'-spin-off over Queen Charlotte zien we de jongere versie van een hoop bekende personages.

Na het succes van Bridgerton is het niet verrassend dat er een spin-off aan zit te komen. De serie Queen Charlotte: A Bridgerton Story zal zich, zoals de naam al verklapt, focussen op Queen Charlotte. Naast Charlotte zullen er ook een aantal andere bekende personages te zien zijn.

Hoewel Queen Charlotte in de originele serie maar een vrij kleine rol speelt, heeft ze een sterke aantrekkingskracht op het publiek uitgeoefend. Daarom komt er nu een prequel aan die haar verhaal zal vertellen.

Terugkerende personages


Naast Charlotte, zullen we in de prequel nog een aantal bekende personages zien terugkeren. Zo zal Lady Danbury een rol spelen in het seizoen, waarbij Adjoa Andoh de bekende oudere versie van het personage zal spelen en we Arsema Thomas voor het eerst zien als de jongere versie.

Uiteraard zal ook King George III een grote rol spelen in de prequel. In Bridgerton kampt de koning met zware mentale problemen en is hij niet vaak in beeld, maar in de prequel zullen we vast meer te weten komen over het liefdesverhaal van Charlotte en George. De jongere George wordt gespeeld door Corey Mylchreest.

Ook zien we in de spin-off Violet Bridgerton (de moeder van de Brigerton-kinderen) en Brimsley (Queen Charlotte's meest trouwe bediende). Hoewel het nog niet bevestigd is, lijkt het logisch dat ook Lord Bridgerton en Lady Featherington een rol zullen spelen in de spin-off.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story zal ergens dit jaar verschijnen op Netflix.





Aanbevolen artikelen