search
Helden en schurken keren terug in fantasy avontuur bij Disney+

Helden en schurken keren terug in fantasy avontuur bij Disney+

Disney+ komt vanaf vrijdag 28 april met fantasyfilm 'Peter Pan & Wendy'. Ondanks dat er aardig wat kritiek is geweest op de eerste trailer toen deze uitkwam, kijken velen reikhalzend uit naar deze film.

Patricia Koning
Al eerder hebben we versies van het verhaal van Peter Pan voorbij zien komen. Disney+ hoopt met deze nieuwe remake een groot succes in handen te hebben. Stream de film vanaf vrijdag bij de dienst en vlieg mee naar Neverland.

Het verhaal


Peter Pan & Wendy introduceert Wendy Darling, een jong meisje dat bang is om haar ouderlijk huis achter zich te laten. Zij ontmoet Peter Pan, die het echter weigert om op te groeien.

Samen met haar broertjes, Tinker Bell en Peter gaat ze naar de magische wereld van Neverland. Eenmaal aangekomen komen ze ook oog in oog te staan met Captain Hook. Zal het leven van Wendy ooit weer hetzelfde zijn?

Wendy Darling


Waar normaal de focus ligt op Peter Pan, lijkt de focus nu meer uit te gaan naar Wendy. Iets wat we niet gewend zijn, maar wie weet ligt daar wel een nieuwe formule tot succes.

Wie zien we in 'Peter Pan & Wendy'


De film is geregisseerd door David Lowery. Hij is ook wel bekend van zijn werk aan A Ghost Story en The Old Man.

Jude Law is wel de grote naam in deze film. Hij neemt de rol van Captain Hook op zich. Peter Pan wordt gespeeld door Alexander Molony en de rol van Wendy wordt gespeeld door Ever Anderson. Andere rollen worden onder meer vertolkt door Yara Shahidi, Jim Gaffigan en Florence Bensberg.

Bijna op Disney+


Vanaf vrijdag de 28ste kan je bij Disney+ deze nieuwe fantasy film gaan streamen.

Aanbevolen artikelen