search
De finale van 'Star Trek: Picard' had er bijna anders uitgezien
Series / Interview

De finale van 'Star Trek: Picard' had er bijna anders uitgezien

De finale van 'Star Trek: Picard' seizoen 3 was enorm spannend, maar de serie had bijna een ander einde gekregen.

Acteur Patrick Stewart onthult dat het derde seizoen van Star Trek: Picard eigenlijk een ander einde zou krijgen, maar hij denkt nu dat het een enorme fout zou zijn geweest.

In een recent interview met Variety vertelde Stewart over de finale van Star Trek: Picard. Hij liet weten dat er eerst een ander idee op tafel lag over het lot van Jean-Luc Picard en dat het verhaal zou eindigen met "een enorm vraagteken".

Vergissing


Nadat hij echter de uiteindelijke aflevering had gezien, geeft Stewart toe dat het eerste idee "een vergissing zou zijn geweest". Bekijk zijn hele uitspraak hieronder:

Reactie Stewart


"We hadden een idee over hoe we 'Picard' wilden laten eindigen, maar ik denk nu dat het een vergissing zou zijn geweest. Het zou de serie hebben beëindigd met een groot vraagteken," aldus Stewart.

Daarna ging hij verder: "Ik vond dat leuk omdat het onze kijkers zou aanzetten om na te denken over wat het vraagteken precies betekende. We hebben het niet gedaan."

Beste beslissing


Toen er aan hem werd gevraagd om meer uitleg te geven, gaf hij als antwoord: "Ik kan er niet over praten. Ik heb beloofd dat ik er niet over zou praten omdat het een ingewikkelde situatie was."

En: "Ik ben meegegaan met wat de producenten wilden. Ik was er niet comfortabel mee, maar nadat ik de laatste aflevering gisteravond heb bekeken, realiseerde ik me dat de beslissing van de producenten de beste was die we konden maken."Stream Star Trek: Picard op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen