search
Eerste blik op spectaculaire gameverfilming 'Twisted Metal'
Series / Posters

Eerste blik op spectaculaire gameverfilming 'Twisted Metal'

Na The Last of Us krijgen we later dit jaar nog een grote gameverfilming in serievorm.

Het blijft op het gebied van series die gebaseerd zijn op games dit jaar zeker niet bij The Last of Us. Later dit jaar krijgen we namelijk ook een live-action versie van gamereeks Twisted Metal voor de kiezen.

In de klassieke PlayStation-games moet je het met uitgepimpte en bewapende wagens en trucks tegen elkaar opnemen. Natuurlijk is er voor de serie ook enige verhaallijn nodig om het interessant te maken voor kijkers.

Van Deadpool naar Twisted Metal


Bedenkers van de serie zijn Rhett Rheese en Paul Wernick, die eerder al op de proppen kwamen met het script van Deadpool. Michael Jonathan Smith hielp ook een handje mee met het scenario.

Elke aflevering van de serie zal een half uur duren. Centraal staat een sarcastische buitenstaander (Anthony Mackie), die een beter leven krijgt aangeboden, mits hij een mysterieus pakket weet af te leveren na door een post-apocalyptisch landschap te reizen.

Gestoorde clown


Onderweg krijgt hij te maken met allerlei bad guys, waaronder Sweet Tooth (Will Arnett), een doorgedraaide moordenaar met een clownmasker en een ijscotruck.

Check hieronder de poster van Twisted Metal. Morgen verschijnt ook de trailer voor de serie!



Het is overigens nog onduidelijk wanneer Twisted Metal zal verschijnen, maar waarschijnlijk weten we morgen meer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen