Disney+ onthult releasedatum 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania'

Filmnieuws - Eerder kregen we al een update over de film en een digitale releasedatum. Nu hebben we dan eindelijk ook een datum waarop we de film kunnen streamen bij Disney+.

Patricia Koning, 28-04-2023 10:17

De releasedatum van de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania is eindelijk onthuld. Eerder zagen we alleen een update over de digitale release. Stream vanaf 17 mei de film bij Disney+.

17 mei

Hier de update over de dag dat je de film kan gaan streamen. Mocht je de film niet in de bioscoop gezien hebben of niet digitaal aangekocht hebben maar wel een abonnement op Disney+ hebben, dan kun je nu je geluk op.


Fase 5 MCU

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope's ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm. Hierbij komen er vreemde nieuwe wezens op hun pad. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

Critici

De film heeft om meerdere redenen al aardig wat kritiek gehad. De critici bij Rotten Tomatoes zijn dan ook niet mals en scoren de film een magere 47%. Het publiek is een stuk enthousiaster over de film en scoren deze dan ook een mooie 83%.

"Ik hou van Marvel en begrijp de implicaties die de film zou moeten hebben als het fase 5 inluidt. Wat ik niet kan begrijpen, is waarom deze taak aan de voeten van Ant-Man werd gelegd."

"Ik vond deze film erg leuk, het plezier en de humor zijn er nog steeds, maar de inzet is definitief verhoogd."

Disney+

Vanaf 17 mei kun je ervoor kiezen om de film lekker thuis te streamen bij Disney+.

Lees meer over: Disney Plus, Ant Man and The Wasp Quantumania, Marvel, MCU, Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton, Jonathan Majors, William Jackson Harper

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in