search
'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' krijgt teleurstellende streaming-update
Films / Nieuws

'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' krijgt teleurstellende streaming-update

Marvel Studios en Disney hebben onlangs bevestigd dat 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' op 18 april beschikbaar zal zijn voor digitale aankoop, gevolgd door de Blu-ray- en 4K-release op 16 mei. Hoe zit het dan nu met een release op Disney+?

Disney+ maakte MCU-content thuis toegankelijker dan ooit, met de nieuwste blockbusters van superhelden die naar de streamer komen. Voor Ant-Man and The Wasp: Quantumania lopen de zaken nu echter anders.

Nieuwe aanpak?


Dit is de eerste keer sinds de lancering van Disney+ in 2019 dat een Marvel Studios-film wordt gepromoot met 'alleen beschikbaar digitaal' en dat de streamer helemaal niet wordt genoemd.

Het afgelopen jaar zijn fans eraan gewend geraakt dat Marvel Studios zijn digitale en streaming-releases naast elkaar adverteert en beide op dezelfde dag uitkomen.

Disney lijkt een verandering in zijn huidige streaming-release strategie te laten zien, aangezien Avatar: The Way of Water onlangs een soortgelijk principe heeft toegepast bij het pushen van de marketing en release van Disney+ tot na de digitale en Blu-ray-drops.

Twitter


Marvel Studios plaatste onlangs ook het bericht op Twitter dat de film alleen beschikbaar zal zijn voor digitale aankoop vanaf 18 april en dan gevolgd door de Blu-ray- en 4K-release op 16 mei.



Terug naar het Quantum Realm


In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren Scott Lang en Hope van Dyne terug om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope's ouders Hank Pym en Janet van Dyne verkennen ze de Quantum Realm. Hierbij komen er vreemde nieuwe wezens op hun pad. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

Wanneer naar Disney+


Met betrekking tot wanneer Ant-Man and The Wasp: Quantumania naar Disney+ komt, kunnen we helaas niet zoveel zeggen. Dit zal waarschijnlijk ergens zijn nadat de film op 16 mei naar Blu-ray komt.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen