search
Op deze manier sluit Ant-Man 3 aan op de Marvel-serie 'Secret Invasion'
Films / Video/clip/featurette

Op deze manier sluit Ant-Man 3 aan op de Marvel-serie 'Secret Invasion'

'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' is nu te zien in de bioscoop. Hoe zal deze eventueel aansluiten bij de komende Marvel-serie 'Secret Invasion'?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ant-Man and The Wasp: Quantumania gaat goed in de bioscoop. De film lijkt geen last te hebben van de slechte scores op bijvoorbeeld Rotten Tomatoes en lijkt in het openingsweekend $100 miljoen binnen te halen.

Connectie naar 'Secret Invasion'


Na de film, tijdens de bonusscene zien we de Raad van Kangs. Hierin zien we dat de Raad alles behalve blij is dat de variant van Kang die ze hadden verbannen naar de Quantum Realm vermoord is. Onder deze Raad van Kangs zien we ook een Skrull-versie van Kang. Deze Skrull lijkt aan te sluiten bij het plot van Secret Invasion. In deze serie wordt het voornamelijk opgenomen tegen Skrulls.

Het is echter niet bevestigd of bekend dat deze Skrull versie ook daadwerkelijk iets te maken heeft Secret Invasion. Zo niet, dan zou het wel een groot toeval zijn. Maar je weet het maar nooit.

Secret Invasion


We weten van deze serie dat we hem ergens in 2023 gaan zien. Er is tot op heden nog geen datum bekend. Wel weten we dat we een aantal bekenden terug gaan zien zoals Samuel L. Jackson als Nick Fury, Cobie Smulders als Maria Hill en Don Cheadle als James Rhodes.

Een aantal nieuwe gezichten zijn er ook. We zien o.a. Emilia Clarke, Carmen Ejogo en Christopher McDonalds.



Ant-Man and The Wasp: Quantumania


De film, geregisseerd door Peyton Reed welke ook de eerdere Ant-Man films heeft geregisseerd, lijkt het tot op heden dus goed te doen aan de kassa's bij de bioscopen. Mocht je nog naar de bioscoop gaan, blijf dan wel even wachten op de bonnusscene om een goede blik te werpen op de Skrull versie van Kang, wie weet zien we die nog terug.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen