search
Dit 'Breaking Bad'-personage is het 'beste tv-serie personage'
Series / Nieuws

Dit 'Breaking Bad'-personage is het 'beste tv-serie personage'

Er zijn mega negatieve reacties gegeven op de lijst van de 10 beste tv-personages.

Er is natuurlijk altijd wel een discussie gaande over welk personage het beste personage is. De één vindt om bepaalde redenen een specifiek personage leuk en een ander weer precies een ander personage. Nu is er een duidelijk antwoord op deze discussie.

Er is een lijst gemaakt op The Top Tens website met de 10 beste tv-series personages. In de lijst staan zowel geanimeerde series als live-action.

De gebruiker die zijn mening heel duidelijk gedeeld heeft is MatrixGuy uit Duitsland. Op het moment van schrijven heeft hij 2199 lijsten die niet alleen over series gaan, maar ook over sport of muziek.

De lijst


Er staan heel wat bekende gezichten in de lijst, zoals Joey Tribbiani uit Friends die helaas de top 10 net niet gehaald heeft.

De iconische Spongebob staat wel in de top 10, net zoals Barney Stinson van How I Met Your Mother. Op de glorieuze eerste plaats staat Walter White uit Breaking Bad.

De reacties op Walter als nummer 1 zijn niet allemaal even positief, maar dit is natuurlijk maar de mening van één gebruiker.

Bekijk hieronder de 10 beste momenten en stream Breaking Bad op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen