search
'Breaking Bad' is het "coolste f--king ding" voor actrice Krysten Ritter
Series / Nieuws

'Breaking Bad' is het "coolste f--king ding" voor actrice Krysten Ritter

Een actrice uit Breaking Bad is zeer te spreken over de productie van de legendarische serie.

Voordat Krysten Ritter schitterde als Jessica Jones in de gelijknamige Marvel-serie, maakte ze furore als Jesse Pinkmans vriendinnetje in Breaking Bad. Een tijd waar ze nog steeds liefdevol op terugkijkt.

Haar rol in de Defenders had Ritter misschien wel nooit gekregen als ze niet eerst haar successen had behaald in Breaking Bad. Ze is al die jaren later de serie dan ook niet vergeten.

Krysten Ritter over Breaking Bad


Toen Ritter gevraagd werd om in Breaking Bad te verschijnen, kreeg ze ook een ander aanbod om in een film of serie te spelen die normaal gesproken meer in haar straatje lag. Maar ze koos voor Breaking Bad, en spendeerde uiteindelijk meer tijd aan het project dan ze vooraf gedacht had.

"Dat was de grote aflevering waarin ik zat en mijn personage had veel te doen en het netwerk begon min of meer over de uitvoering te praten. Mensen raakten er enthousiast over. Dus we werden uitgenodigd om het in een kamer te bekijken. Ik, mijn managers, mijn agent destijds."

"Ik zal het nooit vergeten en we keken ernaar en we hadden allemaal onze handen voor de mond alsof we geschokt waren, we waren gewoon geschokt en zo ontroerd door het en dat was als het coolste ding dat ik ooit had gedaan... Ik voel me zo gelukkig dat ik deel heb uitgemaakt van zoiets geweldigs en zo goed gedaan en alsof ze de bliksem in een fles hebben gevangen."

Verder is Ritter louter positief over Breaking Bad-showrunner Vince Gilligan, en geeft aan dat zijn oog voor detail hem zo goed maakt.

Breaking Bad is te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen