search
Zou het dan toch gaan gebeuren? Wordt laatste aflevering 'Young Sheldon' een reünie van 'The Big Bang Theory'?
Series / Nieuws

Zou het dan toch gaan gebeuren? Wordt laatste aflevering 'Young Sheldon' een reünie van 'The Big Bang Theory'?

Het zou toch prachtig zijn als de laatste aflevering van 'Young Sheldon' een eerbetoon zou worden aan 'The Big Bang Theory'?

De succesvolle spin-off van The Big Bang Theory, Young Sheldon loopt inmiddels alweer zes seizoenen. Nu de jonge Sheldon van Texas naar Californië gaat verhuizen, lijkt het einde van de serie in zicht te komen.

Finale


Steve Holland, uitvoerend producent van Young Sheldon heeft in het boek van Jessica Radloff, The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story Of The Epic Hit Series, aangegeven dat hij de serie het liefst een mooie finale zou geven waarin de werelden van Young Sheldon en The Big Bang Theory voor één keer samen zouden komen.

Ingewikkeld


Best ingewikkeld aldus Holland want hij wil de cast van Young Sheldon ook niet tekort doen door juist in de allerlaatste aflevering vooral te leunen op de oude cast van The Big Bang Theory en daarmee de acteurs van Young Sheldon mogelijk tekort te doen.

Flash forward?


Er zijn wel gedachten om de werelden van de twee series samen te brengen door in Young Sheldon een flash-forward op te nemen en op die wijze de cast van The Big Bang Theory nog eenmaal bij elkaar te brengen.

Wij kunnen niets anders doen dan afwachten en tot die tijd nog wat The Big Bang Theory-afleveringen bekijken op HBO Max.

Bekijk op instagram




[more=q3f3nw4yeelg]Lees ook: 'The Big Bang Theory'-fans eisen dat de serie terugkeert na opvallende foto[/m
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen