search
Ana de Armas en haar nieuwste film zijn een enorme hit op Apple TV+
Films / Nieuws

Ana de Armas en haar nieuwste film zijn een enorme hit op Apple TV+

Vanaf 21 april was er de mogelijkheid om bij Apple TV+ de nieuwste actiefilm 'Ghosted' te streamen. Nu een week later weten we meer over hoe de film het gedaan heeft.

De film met Ana de Armas en Chris Evans pakt een gemiddelde score van 45% op Rotten Tomatoes. Niet een hele goede score maar voor streamingsdienst Apple TV+ doet de film het erg goed en bereikt het best bekeken filmdebuut voor de dienst.

Vergelijking


Samba TV heeft de eerste cijfers binnen. Ter vergelijking: de film Finch met Tom Hanks scoorde 228.500 kijkers. Spirited pakte 174.000 en Tetris met Taron Egerton scoorde 88.000. Een kijker telde mee als deze minimaal 1 minuut had afgestemd op de film. Ghosted pakte een hogere score met 328.500 en heeft daarmee de hoogste score van een Apple TV+ film te pakken.

Afgekeken


Bovendien ligt het voltooiingspercentage voor de film naar verluidt 20% hoger dan het gemiddelde percentage voor Apple TV+-films. De werkelijke aantallen zijn begrijpelijkerwijs veel groter dan de Samba TV-sampling, maar Apple heeft deze nog niet aangekondigd.

De film


De nuchtere Cole valt na één afspraakje als een blok voor de mysterieuze Sadie en vertelt trots aan zijn familie dat zij zomaar zijn ware liefde kan zijn. Het enige probleem is dat ze niet meer op zijn berichtjes reageert: ze ghost hem.

Hij besluit af te reizen naar Londen om Sadie te verrassen maar komt daar tot de schokkende ontdekking dat ze een geheim agent is. Voordat ze kunnen beslissen over een tweede date, wordt Cole meegezogen in de wereld van Sadie, die er anders uitziet dan hij gewend is.

Apple TV+


Je hebt de mogelijkheid om de film te streamen bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen