search
Sensationeel goede scifi-film te streamen bij Netflix
Films / Nieuws

Sensationeel goede scifi-film te streamen bij Netflix

Vanaf maandag 1 mei komt Netflix met ‘Jumper’. Deze science finction film vol met actie is er eentje die je toch echt wel een keer moet zien.

Met Hayden Christensen en Samuel L. Jackson is deze film een succes geworden. Logisch dat Netflix ervoor gekozen heeft om deze film toe te voegen aan hun aanbod.

Cast en regie


Naast Christensen en Jackson zien we meer grote namen als Jamie Bell, Rachel Bilson en Diane Lane.
De regie van deze film was in handen van Doug Liman. Hij is onder meer bekend van Locked Down en The Phantom.

Teleporteren


Door een genetische afwijking heeft David Rice de mogelijkheid om zich overal naartoe te teleporteren. Een geheime organisatie wil alle mensen met deze gave uitroeien en dan begint de jacht op David.

Scores


De film uit 2008 pakt een prima score van 6.1/10 op IMDb. Op Rotten Tomatoes ligt de score helaas erg laag met een gemiddelde van 30%. Toch zitten er ook positieve geluiden tussen.

"Ik vond deze film erg leuk, maar helaas, net als het hoofdpersonage, effectief gespeeld door Hayden Christensen, ging het een beetje te snel."

"Het is gemakkelijk in te zien waarom het publiek deze kritisch bekritiseerde film heeft omarmd: het uitgangspunt is onweerstaanbaar."

Bij Netflix


Wanneer je de film nog niet gezien hebt, kan je dat gaan doen vanaf maandag 1 mei. Stream de film vanaf die dag bij Netflix.

Aanbevolen artikelen