search
'Harry Potter'-fan maakt angstaanjagende Voldemort van Benedict Cumberbatch
Series / Nieuws

'Harry Potter'-fan maakt angstaanjagende Voldemort van Benedict Cumberbatch

Zien we deze acteur straks als Voldemort in de nieuwe 'Harry Potter'-serie?

Nu er een nieuwe Harry Potter-serie aankomt, moeten er natuurlijk ook nieuwe acteurs gevonden worden voor de iconische personages. Een fan heeft alvast een idee opgegooid: Benedict Cumberbatch als Voldemort

Harry Potter werd een van de grootste mediafranchises ter wereld nadat de oorspronkelijke serie van acht films samen meer dan $7,7 miljard opbracht. Sindsdien is er ook de prequel-filmreeks Fantastic Beasts uitgebracht en het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child in 2016.

Goede suggestie


Hoewel er nog geen casting aankondigingen zijn voor de Harry Potter-serie van HBO Max, heeft dat fans er niet van weerhouden om suggesties te doen. Instagram-gebruiker @Elilusionista.cl toverde Benedict Cumberbatch in een kunstwerk om tot Voldemort:

Bekijk op instagram


Cumberbatch ziet er best geloofwaardig uit als He Who Must Not Be Named. Het kunstwerk combineert de bekende kenmerken van Voldemort, zoals zijn slangachtige neus, met de opvallende gelaatstrekken van Cumberbatch.

Cumberbatch is een van de meest gerespecteerde en getalenteerde acteurs van zijn tijd. De Britse acteur speelde al eerder een tovenaar in Doctor Strange. Zijn deelname aan andere succesvolle franchises, zoals zijn rollen in Star Trek Into Darkness en The Hobbit-trilogie, betekent ook dat hij ervaring heeft met fantasy. Zou Cumberbatch de opvolger van Ralph Fiennes kunnen zijn?





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen