search
Goed nieuws voor alle fans van 'The Last of Us'
Series / Featured

Goed nieuws voor alle fans van 'The Last of Us'

Het eerste seizoen van 'The Last of Us' was een enorm succes, en waarschijnlijk komt seizoen 2 nu een stuk eerder dan verwacht!

De opnames van seizoen 2 van The Last of Us zullen binnenkort al beginnen!

In het eerste seizoen hebben Ellie en Joel de reis naar de Fireflies overleefd en keerden ze terug naar Jackson om een nieuw leven op te bouwen. In het aankomende seizoen moeten ze weer klaar staan om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Seizoen 2 op komst


De serie was al snel een groot succes bij het publiek en daarom was het ook geen verrassing dat HBO na de première van het eerste seizoen het tweede seizoen van The Last of Us bevestigde.

Het bleef echter nog een tijdje onbekend wanneer de opnames van seizoen 2 precies zullen beginnen en wanneer we de releasedatum kunnen verwachten.

Goed nieuws


Maar de producenten van de serie, Neil Druckmann en Craig Mazin, laten aan Deadline weten dat de opnames veel sneller zullen beginnen dan eerder werd verwacht. Bekijk hieronder de tweet van Deadline:



Prestatie


The Last of Us kreeg vanaf het begin al veel positieve berichten van het publiek en van critici, maar het tweede seizoen werd pas officieel aangekondigd nadat het eerste seizoen helemaal was uitgezonden.

Het is dus een hele prestatie van de serie dat het slechts maanden gaat duren in plaats van jaren voordat het filmen gaat beginnen.

Eerder dan verwacht


Hierdoor kunnen we waarschijnlijk ook de releasedatum van seizoen 2 van The Last of Us een stuk eerder zien verschijnen dan we van tevoren hadden verwacht.



Stream alle afleveringen The Last of Us seizoen 1 op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen