Stephen Amell was nerveus om terug te keren als Green Arrow in 'The Flash'

Zijn comeback als Green Arrow ging Stephen Amell niet zo heel makkelijk af.

Nina Beerendonk, 30-04-2023 19:46

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Oliver Queen maakte een langverwachte, zij het korte, terugkeer in de aflevering van The Flash van deze week, "It's My Party And I'll Die If I Want To". Arrow-ster Stephen Amell heeft onthuld dat hij een beetje nerveus was over het opnieuw oppakken van zijn rol als Green Arrow.
In een gesprek met Entertainment Weekly zei Amell dat er wat zenuwen waren op zijn eerste dag terug op de set, maar vooral omdat hij er zeker van wilde zijn dat hij zijn nalatenschap beschermde:

"Op mijn eerste dag was ik zeker een beetje nerveus. Ik wilde er gewoon zeker van zijn dat alles goed was en dat het de erfenis niet aantastte, om zo te zeggen. Ik was nerveus bij de eerste opname, ook omdat er - en dat is altijd het geval - een beetje Flash-jargon was dat ik alleen gebruik als ik in The Flash zit".

"Dus ik was even een beetje nerveus, maar toen ging het weg. Het voelde gewoon vrij normaal. Ik las het script ongeveer een maand voordat ik terugkwam en het opnam, en ik had geen aantekeningen"


Komt Oliver Queen terug in de finale?

Terwijl fans enthousiast waren om Amell deze week terug te zien als Oliver Queen, sloot de aflevering zijn reünie met Barry af op een manier die suggereert dat we Green Arrow niet meer zullen zien voor de seriefinale. Amell vindt dat prima:

"Alles aan de seriefinale zou in dienst moeten staan van het verhaal van The Flash en Barry, dus ik ben blij dat we het voor die tijd uit de weg hebben geruimd".

The Flash is iedere vrijdag te zien op Netflix.


Lees meer over: The Flash, Stephen Amell, Green Arrow, Netflix, Arrowverse

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix