Ezra Millers The Flash wordt genadeloos verslagen door Grant Gustin

The Flash seizoen 9 heeft bevestigd dat Barry Allen van The Arrowverse beter is dan alle anderen.

Adrienne Koolen, 27-04-2023 12:56

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er was natuurlijk al een hele strijd tussen Marvel en DC. Welke superhelden zijn beter? Welke gevechten zijn spannender? Wie is sterker? Nu is deze discussie ook begonnen over dezelfde superhelden.
Binnen de DC Multiverse zijn er heel veel helden genaamd The Flash. Alleen nu heeft een belangrijke autoriteit gezegd welke The Flash het beste is.

Het Multiverse speelde een grote rol in de negende aflevering van het negende seizoen. Nadat Barry Allen dit Multiverse had ontdekt en de bedreiging verslagen had, ging hij zoals altijd met Oliver iets drinken.

Wie is beter?

Tijdens dit gezellige moment vroeg Barry aan Oliver hoeveel andere The Flashes er zijn in het volledige Multiverse. Jammer genoeg kreeg hij geen exact antwoord van Oliver. Wel gaf hij toe dat Barry de beste was van allemaal en dat geen enkele andere Flash "indrukwekkender was".

Wellicht is Oliver een beetje bevooroordeeld door zijn vriendschap met Barry, maar hij is wel altijd eerlijk. Dit betekent dus dat Grant Gustins The Flash beter is dan Ezra Miller.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Flash op Netflix.

Lees meer over: The Flash, Rogues, Barry Allen, Red Death, Grant Gustin, Netflix, John Wesley Shipp, Tedd Sears, Stephen Amell, Oliver Queen, David Ramsey, John Diggle, Javivia Leslie, Ryan Wilder

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix