search
De terugkeer van dit personage verandert alles in 'The Flash' seizoen 9
Series / Nieuws

De terugkeer van dit personage verandert alles in 'The Flash' seizoen 9

Door de terugkeer van Stephen Amell als Oliver Queen heeft The Flash een veel beter einde gekregen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De terugkeer van een groot personage in The Flash zal alles veranderen. Dit keer gelukkig wel allemaal positief, want nu geeft het verhaal van de Emerald Archer de Arrowverse een beter einde.

Door de terugkeer van acteur Stephen Amell (Oliver Queen) in seizoen 9 kreeg Oliver Queen een beter en bevredigender einde aan zijn verhaal. Amell keerde terug naar de rol die hij al acht seizoenen lang had gespeeld en hielp bij het oplossen van een aantal belangrijke vragen.

Amell kwam terug in aflevering 9, “It’s My Party and I’ll Die If I Want To”. Deze aflevering focuste zich op het verjaardagsfeestje van Barry Allen dat gecrasht wordt door slechterik Bloodwork.

Een emotioneel gesprek


Oliver kreeg in deze aflevering de kans om te praten met zijn broer Diggle. De twee kregen nooit een kans om afscheid te nemen voor de dood van Oliver en dus was dit moment heel speciaal voor iedereen.

Digg vertelde dat hij op William en Mia had gelet, de kinderen van Felicity en Oliver. Dit hele moment was bitterzoet, maar nu hebben de twee wel het afscheid gekregen dat ze verdienen.

Bekijk hieronder het afscheid en stream The Flash op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen