search
'The Last of Us'-ster Bella Ramsey tipt deze film als reden voor het begin van haar acteercarrière
Series / Nieuws

'The Last of Us'-ster Bella Ramsey tipt deze film als reden voor het begin van haar acteercarrière

Ze heeft überhaupt niet veel films of series gezien, maar één film weet ze er wel uit te pikken.

Ze is inmiddels bij een miljoenenpubliek bekend als de stoere Ellie uit de videogameverfilming van The Last of Us. Voordat de jonge Bella Ramsey bekend raakte was het de film The Hunger Games dat haar deed besluiten om actrice te worden.

In een interview vertelt de 19 jarige actrice: "Ik ben niet echt opgegroeid met het kijken naar veel films of tv-series om eerlijk te zijn. Ik heb ook nooit geweten dat ik actrice wilde worden. Maar toen ik Katniss Everdeen zag in The Hunger Games dacht ik "ik wil een actrice worden". Ik weet nog toen ik Jennifer Lawrence in actie zag dat ik dit ook wilde doen."

Raakvlakken tussen Katniss en Ellie


Toevallig genoeg speelt Ramsey jaren later een personage dat veel raakvlakken heeft met de Katniss Everdeen van actrice Lawrence. Ze groeiden beiden op in post-apocalyptische werelden, komen vaak in levensgevaarlijke situaties, moeten het vaak zelf zien te redden en staan symbool voor de hoop op verbetering van de wereld.

Gelukkig hoeven fans van The Last of Us minder lang te wachten om Ramsey weer te zien schitteren in een tweede seizoen dan werd verwacht. Onlang maakten de producenten bekend dat het starten van het tweede seizoen een kwestie is van maanden, niet jaren.

Kijk The Hunger Games of nog eens alle afleveringen van The Last of Us op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen