search
Deze topserie van Apple TV+ krijgt een nieuw seizoen
Series / Nieuws

Deze topserie van Apple TV+ krijgt een nieuw seizoen

Het betreft de op een na best bekeken serie ooit op de streamingdienst.

The Morning Show geldt als een van de 'flagship-titels' voor Apple TV+. Na Ted Lasso is het zelfs de best bekeken serie op de streamingdienst.

Niet gek dus dat Apple TV+ de serie hoe dan ook wil doorzetten. Het derde seizoen moet weliswaar nog verschijnen, maar we weten nu al dat er een vierde seizoen komt.

Succes beloond


In het najaar van 2023 verschijnt het derde seizoen van de populaire serie, waarin Jennifer Aniston en Reese Witherspoon de hoofdrollen spelen.

Ze worden ditmaal vergezeld door grote nieuwe namen als Jon Hamm en Nicole Beharie. Hamm speelt de rol van een grote magnaat die het UBA-netwerk wil kopen en Beharie een nieuwe nieuwslezeres.

Meer acteurs


Andere acteurs die worden toegevoegd aan de cast zijn Stephen Fry, Tig Notaro en Natalie Morales. Julianna Margulies, die we ook in het tweede seizoen zagen, keert terug in het derde seizoen.



Terugkerende bekende gezichten zijn Billy Crudup, Mark Duplass en Nestor Carbonell.

Wisseling van de wacht


Iets dat verandert in seizoen 3 is de showrunner van de serie. Waar dit eerst nog Charlotte Stoudt was, is dit nu Kerry Ehrin. Zij was bij de eerste twee seizoenen ook de showrunner.

Uitvoerend producenten van The Morning Show zijn Witherspoon, Aniston, Mimi Leder, Michael Ellenberg, Lauren Neustadter en Kristin Hahn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen