search
Het tweede seizoen van 'The Diplomat' is nu al bevestigd!
Series / Featured

Het tweede seizoen van 'The Diplomat' is nu al bevestigd!

Het eerste seizoen is pas net verschenen op Netflix, maar de streamingdienst heeft nu al het tweede seizoen aangekondigd.

Slechts twee weken na de première heeft Netflix het tweede seizoen van The Diplomat al bevestigd.

In de politieke thrillerserie volgen we het verhaal van Kate Wyler. Ze is de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk en ze is gedwongen om een internationale crisis aan te pakken terwijl ze haar huwelijk met diplomaat Hal probeert te redden.

Seizoen 2 op komst


Netflix heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen van The Diplomat komt, slechts twee weken nadat de serie voor het eerst te streamen was.

Het tweede seizoen zal de draad oppakken bij de spannende cliffhanger van seizoen 1. Daarnaast is het bevestigd dat Keri Russell terugkeert voor haar hoofdrol als Kate Wyler.

Geen verrassing


De serie was meteen een hit na de première en daardoor is de bevestiging van seizoen 2 ook geen verrassing. De onderdirecteur van dramaseries bij Netflix, Jinny Howe, heeft het volgende gezegd over The Diplomat seizoen 2:

Howe over seizoen 2


"Fans van over de hele wereld genieten van elke minuut van meeslepend drama in The Diplomat, en omarmen de geweldige vertolking van Keri Russell als Kate Wyler," aldus Howe.

Daarna gaat ze verder: "Na de ongelooflijke cliffhanger kunnen we niet wachten om te zien wat het geweldige innovatieve team van Debora Cahn, Janice Williams en Keri Russell in petto heeft voor seizoen 2."



Stream het eerste seizoen van The Diplomat op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen