search
'Creed III' gemist in de bioscoop? Bekijk de keiharde boksfilm nu gewoon thuis op buis
Films / Nieuws

'Creed III' gemist in de bioscoop? Bekijk de keiharde boksfilm nu gewoon thuis op buis

Het begon allemaal in 1976 toen de film 'Rocky' uitkwam. Nu, een hoop films en jaren verder zijn we aangekomen bij 'Creed III'. Je bekijkt hem vanaf donderdag 4 mei bij Pathé Thuis.

Pathé Thuis geeft ons vanaf donderdag de mogelijkheid om de legende weer verder te kijken. Michael B. Jordan pakt niet alleen de hoofdrol in deze film, hij heeft hem ook geregisseerd.

Terug in actie


We zien voor de derde keer op rij Jordan terug als Adonis Creed. Zijn vrouw wordt weer gespeeld door Tessa Thompson. Verder zien we in de film Jonathan Majors, Wood Harris, Mila Davis-Kent en Phylicia Rashad.

Goede reacties


Op Twitter komen we een hoop positieve geluiden tegen over de film. Op IMDb pakt de film ook een nette score van 6.9/10. Bij Rotten Tomatoes scoort de film ook heel erg hoog met een gemiddelde van 93%.







Jeugdvriend


Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan. Als jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil die graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring.

Pathé Thuis


Je kijkt de film vanaf donderdag 4 mei bij Pathe Thuis.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen