'Creed III' gemist in de bioscoop? Bekijk de keiharde boksfilm nu gewoon thuis op buis

Filmnieuws - Het begon allemaal in 1976 toen de film 'Rocky' uitkwam. Nu, een hoop films en jaren verder zijn we aangekomen bij 'Creed III'. Je bekijkt hem vanaf donderdag 4 mei bij Pathé Thuis.

Patricia Koning, 02-05-2023 12:22

Pathé Thuis geeft ons vanaf donderdag de mogelijkheid om de legende weer verder te kijken. Michael B. Jordan pakt niet alleen de hoofdrol in deze film, hij heeft hem ook geregisseerd.

Terug in actie

We zien voor de derde keer op rij Jordan terug als Adonis Creed. Zijn vrouw wordt weer gespeeld door Tessa Thompson. Verder zien we in de film Jonathan Majors, Wood Harris, Mila Davis-Kent en Phylicia Rashad.

Goede reacties

Op Twitter komen we een hoop positieve geluiden tegen over de film. Op IMDb pakt de film ook een nette score van 6.9/10. Bij Rotten Tomatoes scoort de film ook heel erg hoog met een gemiddelde van 93%.Jeugdvriend

Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan. Als jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil die graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring.

Pathé Thuis

Je kijkt de film vanaf donderdag 4 mei bij Pathe Thuis.


Lees meer over: Pathe Thuis, Creed III, Michael B Jordan, Tessa Thompson, Wood Harris, Mila Davis Kent, Phylicia Rashad, Sylvester Stallone

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix