search
Goed nieuws en meer details over tweede seizoen 'The Last of Us'
Series / Nieuws

Goed nieuws en meer details over tweede seizoen 'The Last of Us'

De showrunners hebben meer informatie gedeeld over het tweede seizoen van de verfilming van de videogame.

De verfilming van de game 'The Last of Us' was een groot succes op HBO Max. Het eerste seizoen is alweer even afgelopen en het lange wachten op een tweede seizoen is begonnen. Behalve dat we weten dat er gelukkig een tweede seizoen komt, hoorden we er tot op heden verder nog niet veel over. Tot nu!

Info tweede seizoen


De showrunners Neil Druckmann en Craig Mazin hebben onlangs wat nadere inzichten gegeven wanneer de opnames van het tweede seizoen zullen gaan plaatsvinden en hebben iets meer informatie gegeven over de verhaallijn.

Mysterie


'Als we het over de opnames hebben: we hebben het over maanden, niet over jaren" aldus Druckmann. De opnames van het tweede seizoen beginnen dus al in 2023, goed nieuws!

Tijdsprong


In de game is er verder sprake van een tijdsprong van 5 jaar tussen de games. Druckmann en Mazin houden zich hierover op de vlakte. "We zouden kunnen antwoorden, maar dat doen we niet. Het is leuk om het een beetje mysterieus te houden".

Wat ze wel hebben bevestigd, is dat ze wederom dicht bij de videogame zullen blijven. "We zullen sterk leunen op het originele materiaal", gaf Mazin aan.
We houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen met betrekking tot The Last of Us.

Kijk de serie op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen