search
Problemen op de loer voor 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' seizoen 2
Series / Nieuws

Problemen op de loer voor 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' seizoen 2

De productie van The Rings of Power seizoen 2 loopt tegen problemen aan gerelateerd aan de locatie van het filmen.

Het filmen van The Lord of the Rings: The Rings of Power verloopt nog niet zo soepel. De locatie is van Nieuw-Zeeland uit seizoen 1 verplaatst naar het Verenigd Koninkrijk voor seizoen 2, maar niet zonder slag of stoot.

In begin april ontstond er namelijk al een klein brandje op de set van The Rings of Power, hoewel dat gelukkig geen grote gevolgen had. Nu is er een complicatie opgedoken van andere aard.

Problemen The Rings of Power


Mensen uit Berkshire, waar een deel van The Rings of Power seizoen 2 momenteel gefilmd wordt, zijn bezorgd over het leven van de wilde dieren op locatie. Tevens geven ze aan dat het bouwen van de sets schadelijk is voor het Swinley Forest.

Het Swinley Forest, dat eigendom is van King Charles III, wordt volgebouwd met meerdere sets voor de LOTR-serie, inclusief een kasteel. Gill Cheetham van Bracknell Forest Society zegt het volgende:

"Lokale milieugroeperingen zijn teleurgesteld dat schade aan het fragiele ecosysteem wordt toegestaan."

Een rapportage over het plannen van de productie van The Rings of Power suggereert dat er veel schade aangericht zal worden om de sets te bouwen die nodig zijn voor het tweede seizoen. Niet iedereen is het daar dus mee eens.

Wat er mee gaat gebeuren, is voor nu onduidelijk.

The Rings of Power is nu te zien op Amazon Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen