search
Kevin Costner zegt zijn hitserie na aankomend seizoen definitief vaarwel

Kevin Costner zegt zijn hitserie na aankomend seizoen definitief vaarwel

De aankomende tweede helft van het huidige Yellowstone-seizoen wordt tevens het laatste voor Kevin Costner.

Niels Arts
Kevin Costner keert niet terug voor het zesde seizoen van zijn hitserie Yellowstone, nadat het huidige vijfde seizoen is afgelopen.

Dat meldt ET Online. Het is nog niet bevestigd door de acteur of de makers van de serie zelf, maar het schijnt wel degelijk te gaan gebeuren. Problemen zijn echter niet alleen opgedoken bij Costner, ook de rest van de cast heeft het een en ander te klagen.

Problemen Yellowstone


Zo is nog niet eens duidelijk wanneer de cast en crew weer bij elkaar komen om de resterende afleveringen van het vijfde seizoen van Yellowstone te filmen, wat terechte verwarring en onrust oplevert bij alle betrokkenen.

In februari kwam er al nieuws naar buiten dat er problemen zijn tussen Costner en co-creator Taylor Sheridan over de toewijding van de acteur aan de laatste afleveringen van het vijfde seizoen.

Een woordvoerder van Paramount Network zei destijds dat Costner een groot onderdeel van Yellowstone is en dat ze hopen dat hij dat nog lang blijft.

De advocaat van Costner, Marty Singer, reageerde boos op claims dat Costner slechts bereid was om één week aan de tweede helft van seizoen 5 te werken. "An absolute lie".

Wat er precies gebeurd is blijft onduidelijk, maar we kunnen wel stellen dat het allemaal niet zo positief is voor Yellowstone. Het vijfde seizoen wordt nog niet afgemaakt, en daarna zullen ze verder moeten zonder één van hun belangrijkste personages.

Yellowstone is te zien op SkyShowtime.

Aanbevolen artikelen