search
Is de ruzie tussen 'Yellowstone' en Kevin Costner eindelijk opgelost?
Series / Nieuws

Is de ruzie tussen 'Yellowstone' en Kevin Costner eindelijk opgelost?

Kevin Costner keert als het goed is gewoon terug voor het zesde seizoen van 'Yellowstone'.

Er is voorzichtig goed nieuws voor fans van Yellowstone. Paramount Network heeft namelijk gereageerd op de geruchten over de toekomst van Kevin Costner in Yellowstone, na speculaties dat hij zijn cowboyhoed voorgoed zou ophangen.

"Wat ik kan zeggen is dat onze ster, het gezicht van onze serie en uitvoerend producent er alle vertrouwen in hebben dat hij doorgaat met onze serie", zei Keith Cox, de vertegenwoordiger van ontwikkeling en productie van Paramount Network, tijdens een PaleyFest-panel.

Alle vertrouwen


Op de vraag wanneer we de productie van het nieuwe seizoen kunnen verwachten, zei Cox dat er binnenkort een aankondiging zal komen. Hij beschreef de resterende afleveringen van het seizoen als "fenomenaal. Ik heb er alle vertrouwen in".

Deadline meldde aanvankelijk in februari dat het neo-western-drama zou eindigen vanwege onenigheid met Costner over opnameschema's. De acteur, die dit jaar een Golden Globe won voor zijn rol als John Dutton, wilde naar verluidt zijn de resterende afleveringen van seizoen vijf filmen in slechts zeven dagen.

Het netwerk en Costners advocaat hebben dit destijds beide ontkent. Nu heeft Paramount dus opnieuw gezegd vertrouwen te hebben in de terugkeer van Costner voor het nieuwe seizoen.

Yellowstone is te zien op SkyShowtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen