search
Matthew McConaughey staat klaar voor overname 'Yellowstone'

Matthew McConaughey staat klaar voor overname 'Yellowstone'

Nu de kansen groter worden dat Kevin Costner zal afhaken staat plan B al klaar.

Mitchell van Vuren
Matthew McConaughey is er klaar voor om te verschijnen in de aankomende afleveringen van de franchise om de rol van Kevin Costner over te nemen. Dat deelde Chris McCarthy, de president van ViacomCBS, met The Hollywood Reporter.

Wat duidelijk is geworden uit een recent interview met McCarthy is dat de serie met Matthew McConaughey zal doorgaan, ongeacht of Kevin Costner zal terugkeren voor de tweede helft van seizoen 5 van de westernserie.

Heibel rondom Costner


De toekomst van de serie werd in twijfel getrokken door een felle ruzie achter de schermen van Yellowstone. Naar verluidt zou hoofdrolspeler Kevin Costner met de producten overhoop liggen over opnameschema's.

Volgens de geruchten zou de Oscarwinnaar één week voldoende vinden voor het afronden van de laatste acht afleveringen van de serie. De producten dachten daar heel anders over, en hebben nu vervanging klaar staan.Matthew McConaughey in de hoofdrol


Volgens de laatste uitspraken van McCarthy staat McConaughey nu "klaar" om te worden geïntroduceerd in de westernserie in de rol van Costner.

In de zomer van 2023 staat het tweede deel van het vijfde seizoen van Yellowstone gepland bij SkyShowTime in Nederland.

Aanbevolen artikelen