search
Niet alle acteurs keren terug voor 'Chicago Fire' seizoensfinale

Niet alle acteurs keren terug voor 'Chicago Fire' seizoensfinale

Het afscheid van de één betekent de terugkeer van de ander.

Adriënne Koolen
Seizoen 11 van Chicago Fire is een heel bijzonder seizoen door het vertrek en de terugkeer van verschillende personages. Nu is er bekend wie er wel en niet terugkeren voor de seizoensfinale

Er zal in ieder geval een heel bekend gezicht te zien zijn als gastoptreden. Jesse Spencer zal namelijk zijn rol als Matt Casey hernemen.

Dit zal zeker niet de eerste keer zijn dat Spencer een gastoptreden heeft in de serie. Nadat hij in 2021 de serie verliet, is hij namelijk sporadisch verschenen in de serie, bijvoorbeeld bij de bruiloft van Kelly Severide (Taylor Kinney).

Een verdrietig afscheid


Taylor Kinney zal juist niet meer terugkomen nadat hij in februari Chicago Fire en alle spin-offs verliet vanwege persoonlijke omstandigheden.

Ook showrunner Derek Haas zal helaas niet meer terugkomen. Hij zal zich gaan concentreren op het creëren van nieuwe shows.

Lees hieronder een quote uit zijn verklaring: "Ik heb alles geleerd wat ik weet over verhalen vertellen, tempo, personages, productiewaarden en het inhuren van de beste cast, crews en staf van Dick Wolf en Peter Jankowski, en hoe moeilijk het ook is om een plek te verlaten waar je van houdt en waar je naar toe hebt geroepen."

Bekijk hieronder de promo en stream Chicago Fire op Prime Video.

Aanbevolen artikelen