search
Samuel L. Jackson over Marvel-serie 'Secret Invasion': "Andere Nick Fury"
Series / Nieuws

Samuel L. Jackson over Marvel-serie 'Secret Invasion': "Andere Nick Fury"

Er lijkt het een en ander te gaan veranderen voor het personage.

Over iets meer dan een maand is het zover: dan komt de Marvel-serie Secret Invasion uit op Disney+. Ook het personage van Samuel L. Jackson, Nick Fury, is in die serie weer van de partij.

Nick Fury is een van de oude vertrouwde Marvel-personages die we al jaren zien verschijnen in films en series. Van echte verandering of ontwikkeling is in die periode geen sprake geweest. Maar daar gaat nu verandering in komen.

Andere Nick Fury


In een interview met het Empire Magazine ging Samuel L. Jackson in op hoe de zaken veranderen voor zijn personage. De superspion wordt een dagje ouder, en dat gaan we merken.

''Het is geweldig om de kans te hebben uit te vinden wie hij echt is, en te laten zien wat voor last zijn werk eigenlijk legt op zijn persoonlijke leven,'' zegt de acteur. ''Het is een kans om iemand menselijk te maken waarvan iedereen denkt dat hij bovenmenselijk is.''

Disney+


Hoe dit er allemaal uit gaat zien kunnen we vanaf 21 juni gaan bekijken. Dan verschijnt de eerste episode van Secret Invasion op Disney+. Bekijk hieronder de trailer van de serie.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen