search
'Agents of SHIELD'-fans teleurgesteld na zien trailer 'Secret Invasion'

'Agents of SHIELD'-fans teleurgesteld na zien trailer 'Secret Invasion'

Eén bepaald gezicht ontbrak in de trailer en Twitter heeft het geweten.

Valeria Milić
Nu de promotie voor Secret Invasion op gang aan het komen is, zijn daar natuurlijk ook de vragen van de fans. De trailer en de 'ouderwetse Marvel'-sfeer is in goede aarde gevallen, op één ding na tenminste.

Vanaf de tijd dat deze nieuwe serie ontwikkeld werd, wilden velen weten of Daisy Johnson, oftewel Quake (Chloe Bennett) hierin te zien zou zijn. De trailer heeft deze vraag negatief beantwoord.

In de supermarkt


Quake is een belangrijk personage in de stripserie waar Secret Invasion op gebaseerd is. Hierin is zij Fury's (Samuel L. Jackson) belangrijkste adviseur, ook heeft zij samen met hem de Secret Warriors opgericht.

Bennett werd destijds vaak aangesproken met de vraag of zij in de serie zou zitten. In een Insta-post gaf de actrice uiteindelijk aan: "Ik maak geen onderdeel uit van 'Secret Invasion'. De enige reden dat ik dit hier zeg is doordat ik er dagelijks honderden berichten over krijg en zelfs op straat word aangesproken. Vandaag gebeurde het zelfs in de supermarkt. Ik waardeer de aandacht want ik weet dat deze uit enthousiasme voortkomt".

Hieronder lees je een aantal reacties met betrekking tot Quake's afwezigheid in de trailer:







Secret Invasion kun je streamen vanaf 21 juni op Disney+.

Bekijk op instagram



Aanbevolen artikelen