search
Deze actrice moet van de grote 'Alien' tv-serie een succes maken

Deze actrice moet van de grote 'Alien' tv-serie een succes maken

Gaat deze actrice de Ellen Ripley van Sigourney Weaver doen vergeten?

Nienke Sterken
Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe Alien-serie die momenteel in ontwikkeling is voor het Amerikaanse FX, en die in Nederland te zien zal gaan zijn op Disney+. Er komt dan ook steeds meer nieuws naar buiten, en onlangs is er een castingnieuwtje onthuld.

De Amerikaanse actrice Sydney Chandler is aangekondigd als een van de castleden voor de hoofdrollen in de serie. Veel is er verder nog niet onthuld wat betreft haar personage en de verhaallijnen van de serie.

Sydney Chandler


Chandler is nog niet enorm bekend bij het grote publiek. Vorig jaar verscheen ze voor het eerst in een aantal wat grotere producties, namelijk de film Don't Worry Darling en de mini-serie Pistol.Sigourney Weaver


Het zijn niet bepaald kleine voetsporen waar Chandler in treed. Het meest iconische personage uit de Alien-franchise is natuurlijk Ellen Ripley, gespeeld door Sigourney Weaver in de eerste films. Voor Chandler zal het niet alleen een hele eer maar ook een uitdaging zijn om dat personage te evenaren.

Disney+


Er is nog geen releasedatum voor de serie bekend. Dat is niet zo gek, gezien het vroege stadium waarin de productie zich nog bevindt. Gelukkig kunnen fans in de tussentijd de andere films uit de Alien-franchise bekijken, die onder andere te vinden zijn op Disney+.
Aanbevolen artikelen