search
Dit is het verrassende verhaal in 'Secret Invasion' van Marvel Studios

Dit is het verrassende verhaal in 'Secret Invasion' van Marvel Studios

De nieuwste Marvel-serie speelt zich in de moderne tijd af en is een stuk duisterder.

Valeria Milić
De trailer is vrijgegeven naast het feit dat de cast al bekend was. Nick Fury (Samuel L. Jackson) keert na vier jaar terug voor een dringende missie. Op aarde zijn de zaken er echter een stuk op achteruitgegaan.

Op de San Diego Comic Con deed Cobie Smulders (Maria Hill) al wat mededelingen over de sfeer van Secret Invasion. Haar uitspraken beloven een stevige serie.

Mens of niet?


"We leren de personages beter kennen, aangezien we andere kanten van ze zien. Het wordt een spannende thriller aangezien je niet weet wie wie is. Is dit een Skrull of een mens? Bij iedereen die je tegenkomt moet je dit raden," aldus de actrice.

Cancelen mensheid


Tijdens Fury's afwezigheid heeft Talos (Ben Mendelsohn) een bestaan voor zichzelf opgebouwd op aarde. Talos' dochter G'iah (Emilia Clarke) is echter helemaal klaar met de loze beloftes over een nieuwe Skrull-thuiswereld. Fury leert van zijn oude vriend dat er een geheime invasie gaande is door een groepje fanatieke Skrulls. De gedaanteverwisselaars staan onder leiding van Gravik (Kingsley Ben-Adir), en zij blijken sinds de jaren 90 al bezig met hun plan.

Fury wendt zich tot Sonya Falsworth (Olivia Colman) voor hulp aangezien hij zelf gezocht wordt. Hij richt zich volledig op de klus die voor hem ligt, en dat is het tegenhouden van de rebelse Skrulls. Deze vinden dat het onderhand wel tijd is voor het cancelen van de mensheid zelf.

Secret Invasion kun je streamen vanaf 21 juni op Disney+

Bekijk op instagramAanbevolen artikelen