search
'The Witcher' seizoen 3 nog voor de start al overladen met kritiek
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 3 nog voor de start al overladen met kritiek

Galgenhumor overheerst naar aanleiding van het aankomende seizoen 3 van de serie.

Op 25 april werd de eerste teaser voor The Witcher gedropt, samen met de startdatum. Op 28 april gaf Youtuber LegacyKillaHD, oftewel Michael, de tussenstand door.

De trailer was op dat moment 2,2 miljoen keer bekeken. Er waren 52.000 likes en een dieptrieste 202.000 duizend dislikes. Michael's tweet ging vergezeld van de nodige harde grappen.

Liever gecanceld


Dat de fans eensgezind zijn in hun oordeel over de verfilming van de boekenserie is allang bekend. Sommigen gaan verder en willen dat The Witcher na seizoen 3 gecanceld wordt. Ridwan Setiawan: "Ik heb liever dat de serie afsterft voor seizoen 4 dan dat deze wordt geslacht door Netflix". Keiron Cheyette zegt droogjes: "Ik kan zien waarom Henry Cavill is opgestapt".

Wayne Parker, tot slot, windt er geen doekjes om: "Ze hebben echt in hun eigen bed gepoept. Ik ben blij dat de serie eindigt na het derde seizoen". De Twitteraar bedoelde hier zeer waarschijnlijk mee dat hij niet echt veel kijkers meer verwacht.

Enorme negativiteit


Op het moment van schrijven is de trailer 2,8 miljoen keer bekeken, en telt 63.000 likes en bijna 317.000 dislikes. De verhouding is zo mogelijk nog slechter dan een aantal dagen terug. Het verhaal dat ooit zo goed begon moet tegen een enorme negativiteit opboksen nog voordat men gestart is.

Het eerste gedeelte van seizoen 3 van The Witcher start op 29 juni op Netflix. Het tweede gedeelte is vanaf 27 juli te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen