De finale van 'The Flash' betekent nog niet het einde van de snelste man ter wereld

De finale van 'The Flash' komt steeds dichterbij, maar misschien is dit niet het definitieve einde van de snelste man ter wereld.

Nienke Sterken, 05-05-2023 09:48

Het einde van The Flash nadert nu dat het laatste seizoen wordt uitgezonden, maar hoofdrolspeler Grant Gustin staat open om in de toekomst terug te keren als Barry Allen.
Er komen nog maar drie afleveringen van The Flash, dus we zullen binnenkort afscheid moeten nemen van de langstlopende Arrowverse-serie. De finale is vanaf 25 mei te zien op Netflix.

Gustin heeft dan voor ruim 10 jaar de rol van de snelste man ter wereld gespeeld. Hij was voor de eerste keer te zien in seizoen 2 van Arrow en heeft nu het laatste seizoen van The Flash afgesloten na 9 mooie seizoenen.

Niet het einde

Dit betekent echter niet dat we de Scarlet Speedster nooit meer gaan zien na de finale van seizoen 9. Gustin werd recent geïnterviewd door Us Magazine en ze vroegen aan hem of hij zou overwegen om ooit nog terug te keren als The Flash.

Hij geeft aan dat hij dat nu nog niet kan voorstellen, maar dat hij wel openstaat voor ideeën. De rol van The Flash staat namelijk "heel, heel dicht bij mijn hart". Bekijk zijn volledige uitspraak hieronder:

Zeg nooit nooit

"Op dit moment kan ik het me natuurlijk nog niet echt voorstellen. Maar als iemand me vandaag of morgen zou bellen met: 'Hey, we hebben dit geweldige Flash-idee', dan zou ik de telefoon opnemen en naar het idee luisteren," aldus Gustin.

Daarna vervolgt hij: "En ik denk dat ik met dit personage - of ik de rol weer opnieuw ga spelen of niet - waarschijnlijk altijd meer wordt geassocieerd dan met wat dan ook in mijn carrière, voor de rest van mijn leven."

Hij sloot af met: "Dus ik zal altijd naar een Flash-voorstel luisteren. Ik heb nog geen telefoontjes ontvangen, maar ik sta zeker open om het personage nog een keer te spelen. Ik bedoel, het ligt heel, heel dicht bij mijn hart. Ik denk dat dat altijd zo zal blijven."


Stream alle seizoenen van The Flash op Netflix.
Lees meer over: The Flash, Arrow, Grant Gustin, Barry Allen, Arrowverse, Scarlet Speedster

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix