search
Favoriete HBO Max serie ligt helemaal plat door stakingen van de schrijvers
Series / Nieuws

Favoriete HBO Max serie ligt helemaal plat door stakingen van de schrijvers

Schrijvers komen voor zichzelf op, maar laten de series aan hun lot over.

Het is niet de eerste keer dat schrijvers staken en de gevolgen zijn weer onvoorstelbaar. De stakingen betekenen namelijk dat veel series het filmen en de productie plat moeten gooien en ook deze fan-favoriete serie is de dupe.

Deze week heeft de Writers Guild of America (WGA) officieel de stakingen aangekondigd. Al het werk is stopgezet totdat ze overeen kunnen komen met de Alliance of Motion Picture and Television Producers over contract kwesties.

Sommige series proberen door te gaan zonder schrijvers, maar dat blijkt een bijna onmogelijke opgave. Dit is dan ook de reden dat veel series stoppen door deze stakingen.

Slecht nieuws voor Hacks


De nieuwste serie die gestopt wordt is Hacks. Deze fan-favoriete serie is momenteel bezig met filmen van het derde seizoen.

Het is onbekend hoeveel ze nog moeten filmen, maar ze voelen zich duidelijk niet comfortabel om zonder schrijvers door te gaan.

Schrijvers zijn niet alleen in het begin nodig, maar ook gedurende de hele productie. Vaak veranderen er nog dingen en dan moeten de schrijvers meteen in kunnen springen.

Bekijk hieronder de aakondiging van de stakingen en stream Hacks op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen