search
Deze 4 acteurs voelden zich gigantisch vernederd door 'South Park'
Series / Nieuws

Deze 4 acteurs voelden zich gigantisch vernederd door 'South Park'

Niet iedereen kan de humor van de controversiële animatieserie waarderen.

De populaire animatieserie South Park staat erom bekend om bekende persoonlijkheden en politici belachelijk te maken. Hoewel sommige sterren de parodie kunnen waarderen, zijn er ook acteurs en hun families die zich zwaar beledigd voelen.

Barbara Streisand


In een aflevering van het eerste seizoen wordt zangeres Barbara Streisand afgeschilderd als een hinderlijk personage dat de hoofdpersonages lastigvalt met haar gezang. Na het zien van deze aflevering sprak Streisand zich negatief uit over de serie en beweerde dat deze een negatieve invloed heeft op jongeren.

De makers van South Park deden er vervolgens nog een schepje bovenop. In latere afleveringen werd ze afgebeeld als een monster en in de animatiefilm South Park: Bigger, Longer & Uncut werden de woorden 'Barbra Streisand' beschouwd als obsceen.

Tom Cruise


In één van de afleveringen komt acteur Tom Cruise langs bij een van de hoofdpersonages, Stan. Cruise gelooft dat Stan de reïncarnatie is van de oprichter van de Scientology Kerk, Ron Hubbard. Wanneer Stan zegt dat hij Leonardo DiCaprio prefereert, huilt Cruise en sluit zichzelf op in de kast. Na het zien van deze aflevering was Tom Cruise beledigd en eiste dat de aflevering van de televisie werd gehaald.

Isaac Hayes


Acteur Isaac Hayes sprak de stem in van Chef in de animatieserie. Na het zien van de aflevering over Tom Cruise voelde hij zich, als aanhanger van Scientology, ook beledigd. Het kwetste hem zo erg dat hij de show verliet. De makers trokken zich weinig aan van zijn gevoelens en lieten zijn personage Chef op wrede wijze doodgaan.

Steve Irwin


Dierenliefhebber Steve Irwin stierf tragisch toen een pijlstaartrog hem in het hart stak. In de serie werd Irwin afgebeeld als een gast op een kostuumfeest in de hel, waarbij een pijlstaartrog uit zijn borst stak. Toen de vrouw van Steve hierachter kwam was ze erg overstuur omdat haar man nog maar net was gestorven en iemand al grappen maakte over zijn dood.

Kijk South Park op Prime Video.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen