search
Na 10 jaar komt dit personage misschien terug in 'Game of Thrones
Series / Nieuws

Na 10 jaar komt dit personage misschien terug in 'Game of Thrones

Sean Bean ziet een terugkeer voor zijn overleden personage wel zitten.

Het komt weleens voor dat een acteur om welke reden dan ook besluit te stoppen met een serie. Voor Sean Bean betekende dit niet dat hij helemaal klaar is met zijn personage.

Het is al meer dan 10 jaar geleden dat Sean Bean in Game of Thrones speelde. Bean gaat dan ook helemaal terug naar het allereerste seizoen van de hitserie.

Hij speelde Ned Stark, de heer van Winterfell die geïntroduceerd werd als een persoon die al het politieke drama wilde vermijden. Dit lukte hem niet en dat betekende ook zijn einde, aangezien hij geëxecuteerd werd door de meedogenloze Joffrey Baratheon.

Een tweede kans?


Tijdens een interview met Screenrant gaf Bean toe dat hij mogelijk terug kan keren naar Game of Thrones. Hij moest ook toegeven dat hij de prequel-serie House of the Dragon nog niet gezien had.

Hij vertelde wel dat hij zeker geïnteresseerd is om zijn rol als Ned Stark weer op te nemen. Lees hieronder wat hij nog meer zei:

"Ik weet niet of Ned ooit nog opgenomen zal worden. Ik ben niet zo op de hoogte van House of the Dragon, ik heb gehoord dat het echt goed is, ik ga proberen dat te zien. Het is altijd leuk om te bedenken dat je op de een of andere manier betrokken zou kunnen zijn bij zo'n geweldige serie, iets dat wereldwijd werd. Ik denk niet dat we destijds met Lord of the Rings wisten hoe groot dat zou worden, en hetzelfde was met Game of Thrones. Als ik ooit nog eens wordt gevraagd, zou het leuk zijn om op de een of andere manier betrokken te zijn."


Bekijk hieronder de top 20 momenten en stream Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen