Deze prangende vragen moeten de laatste afleveringen van 'Titans' nog beantwoorden

De finale van 'Teen Titans' komt steeds dichterbij, maar hopelijk niet voordat we antwoord hebben op wat belangrijke vragen

Daan Kusen, 05-05-2023 18:32

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Titans loopt snel op zijn einde, maar laat de kijker wel nog met enkele prangende vragen zitten. Kunnen die nog voor het einde beantwoord worden?

5. Beast Boy en The Red

De ontdekking dat Gar Logan's krachten samenhingen met al het leven der dieren, een mystieke kracht die 'The Red' genoemd werd, was een belangrijk onderdeel in het vierde seizoen.Als kampioen van The Red moest hij kiezen tussen die mythische kracht - en zijn vrienden. Om Brother Blood te bevechten koos Gar voor dat laatste.

Zal hij, als Brother Blood verslagen is, weer naar The Red terugkeren?

4. Zal Bernard weer ontwaken?

De vriendschap (en misschien wel meer?) tussen Bernard Fitzmartin, een wetenschapper bij STAR Labs, en Tim Drake was een hoogtepunt dit vierde seizoen.

Helaas viel Bernard ten prooi aan een videospel van Brother Blood, waardoor hij in een coma raakte.

Of Bernard, en daarmee ook alle andere slachtoffers, zal ontwaken wanneer Brother Blood verslagen is, weet nog niemand.3. Zal Superboy ooit Superman ontmoeten?

De belangrijkste reden waarom de Titans naar Metropolis zijn gekomen in het vierde seizoen was zodat Superboy Connor Kent zijn biologische vader zou kunnen ontmoeten.

Deze ontmoeting is tot op heden nog niet voorgekomen. Dit zorgde ervoor dat Connor meer naar zijn andere biologische vader toe ging: Lex Luthor.

Er is een kans dat Superman in de finale op komt dagen om Brother Blood te bevechten - en zo Connor de kans voor die langverwachte ontmoeting te geven.


2. Vertrekt Dick Grayson naar Bludhaven?

Dick Grayson / Nightwing is een vast onderdeel van Titans. Maar hints naar de toekomst lijken Grayson's vertrek te voorspellen.

Naast het hinten naar een relatie met Starfire, lijkt het er ook op dat Grayson de Titans zal verlaten. Zeker als de voorspelling van Starfire's dood uit gaat komen.

In de strips vertrekt hij naar de stad Bludhaven waar hij, net als Batman in Gotham, de stad bewaakt.1. Zal Cyborg zich bij de Titans aansluiten?

In het vierde seizoen van Titans werd Cyborg geïntroduceerd.

Joivan Wade speelde deze versie van Earth-9, terwijl Vic Stone ook onderdeel is van Doom Patrol, waar hij ook door Wade gespeeld wordt.

Cyborg ontmoette Starfire en werd vrienden met Beast Boy, waarmee hij in de strip ook een hechte vriendschap heeft.

Het is niet zeker of Vic en de rest van Doom Patrol weer terug konden.

Hierdoor ontstaat er een mogelijkheid dat Vic zich in de finale bij de Titans aansluit om tegen Brother Blood te vechten.


De finale van Titans is op 11 mei bij HBO Max te zien.


Lees meer over: titans, brendan thwaites, teagan croft, anna diop, netflix, ryan potter, conor leslie, joivan wade, hbo max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in