search
Gruwelijk veel geweld in laatste afleveringen 'Titans'
Series / Trailer

Gruwelijk veel geweld in laatste afleveringen 'Titans'

Gezien de trailer belooft 'Titans' een knallend afscheid van de helden.

De helden bevinden zich in een andere dimensie, maar moeten nog steeds de wereld redden. Zo moet Sebastian (Joseph Morgan) tegengehouden worden, alleen blijkt hij onvindbaar.

Dit zijn niet de enige obstakels voor de helden. Op hun zoektocht naar Sebastian stuiten zij namelijk op een geheim dat verstrekkende gevolgen zou kunnen hebben.

Drukke plot


Eén en ander zou er toe moeten leiden dat Kory (Anna Diop) zich opoffert, maar daar zit Dick (Brenton Thwaites) totaal niet op te wachten. Conner (Joshua Orpin) heeft zo zijn eigen manier om Sebastian op te sporen, maar de vraag of hij als held dan wel als schurk zal eindigen is hiermee nog niet beantwoord. Tenslotte stelt ook Gar (Ryan Potter) alles in het werk om zijn vrienden te redden, daarnaast wil hij echter ook zijn doel in het leven vinden.

Het afscheid zal met andere woorden allesbehalve rustig verlopen. De trailer belooft de nodige actie wat hopelijk tot een passende afsluiting van deze populaire serie zal leiden.

Op 13 april gaan de laatste afleveringen op HBO in de VS in première. Seizoen 4 verschijnt waarschijnlijk op Netflix nadat het slotseizoen volledig op HBO is uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen