search
Kijk hier het spannende begin van 'Citadel', de nieuwe hitserie van Prime Video
Series / Nieuws

Kijk hier het spannende begin van 'Citadel', de nieuwe hitserie van Prime Video

Misschien raak je door het zien van de beelden verleid om nog meer te kijken.

Het is net een week uit en Amazon doet zijn best om de serie zo veel mogelijk te promoten. Om kijkers te verleiden is er een behoorlijk grote clip gedeeld om je een idee te geven wat je kan verwachten van de nieuwe hitserie Citadel.

De entertainmentwebsite ScreenRant heeft het voor elkaar gekregen om 10 minuten van het begin van de nieuwe thriller uit te mogen zenden. Citadel is voor Prime Video het nieuwe vlaggenschip, met een bijbehorend hoog budget en een castlijst van Hollywoodsterren.

Wereldwijd avontuur en grenzeloze romantiek


De serie gaat over een voormalig internationaal agentschap van spionnen die al hun herinneringen kwijt zijn en met de komst van een machtig syndicaat hun best moeten doen om het verleden op te rakelen en de moed te vinden om terug te vechten.

Sterren van formaat


Prime Video heeft ook een paar zwaargewichten uit de kast getrokken. Zo zijn er rollen voor Richard Madden (Game of Thrones, Rocketman), Priyanka Chopra Jonas (Baywatch, Mary Kom) en de Oscar genomineerde Stanley Tucci (The Hunger Games, 30 Rock).

Nog geen Prime Video of de serie nog niet gezien? Kijk hieronder de eerste 10 minuten van Citadel of de volledige serie op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen