search
Maker van de slechtste serie ooit met 7% op Rotten Tomatoes geeft eindelijk reactie
Series / Nieuws

Maker van de slechtste serie ooit met 7% op Rotten Tomatoes geeft eindelijk reactie

De serie 'Velma' kreeg een wel zeer povere 7% op Rotten Tomatoes.

De HBO Max-serie Velma kreeg misschien wel de slechtste recensies ooit gegeven. Op Rotten Tomatoes is de gemiddelde kijkcijferscore een nog nooit vertoonde 7%, wat betekent dat 93% van de kijkers het helemaal niets vond.

De serie probeerde de iconische Scooby-Doo-franchise nieuw leven in te blazen door de Scooby-Doo-wereld ook voor een volwassen publiek open te stellen. Het werd echter een grote sof.

Reactie Charlie Grandy


Onlangs ging Charlie Grandy, een van de makers van Velma, eindelijk in op de problemen met de serie en de haat van het publiek waarmee de serie te maken kreeg.

Scoobyverse


Enkele kritieken stelde dat met deze serie de hele Scooby-Doo reeks was besmeurd. Grandy vindt dat onzin: "de originele Hanna-Barbera-series zijn er gewoon nog steeds om naar te kijken. We wissen de originelen natuurlijk niet. We willen gewoon een bijzondere planeet zijn ergens in het heelal van de Scoobyverse". Dit doet natuurlijk niets af aan het origineel, aldus de maker van Velma.

Seizoen 2


Recentelijk werd overigens bekend dat er ondanks alle kritiek toch een tweede seizoen van Velma zit aan te komen. Hopelijk trekken de showrunners zich de kritieken aan en weet het tweede seizoen ons te verrassen.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen