NPO reist deze week de wereld rond met mooie internationale programma's

Deze week verschijnen er weer meerdere mooie internationale programma's en series.

Mitchell van Vuren, 08-05-2023 09:30

Deze week reist Waldemar van BNNVARA naar de andere kant van de wereld in Ondersteboven van de Amerika's, terwijl Rutger van POWNED dicht bij huis blijft om het nationalisme in eigen land uit te pluizen. Dat, en meer, zie je deze week op televisie, bij NPO Start of bij NPO Plus.

Rutger en de Nationalisten | POWNED | Vanaf 14 mei wekelijks op NPO3, vanaf 9 mei bingen op NPO Plus


Rutger is nieuwsgierig naar wat nationalisme met mensen doet en of we er wat van kunnen leren. Hij gaat op bezoek bij verschillende mensen, die over grenzen gaan om hun nationalistische aard te tonen.

Bekijk de trailer van het programma.

Riches | ZWART | Vanaf 14 mei wekelijks op NPO3, vanaf 11 mei bingen op NPO Plus


Stephen Richards is de eigenaar van een groot cosmeticabedrijf, maar na een hartaanval komt alles aan op zijn familie. De toekomst van het bedrijf hangt aan een zijden draadje, en de verhoudingen binnen de familie komen op scherp te staan.


The Sandhamn Murders | KRO-NCRV | Vanaf 13 mei wekelijks op NPO2, vanaf 11 mei bingen op NPO Plus


De makers van The Bridge komen terug met deze Zweedse detectiveserie, gebaseerd op de boeken van Viceca Sten. Op het idyllische eiland Sandhamn slaat een moordenaar meedogenloos toe. Politie-inspecteur Thomas Andreasson moet de zaak tot een goed einde brengen.


Ondersteboven van de Amerika's | BNNVARA | Vanaf 13 wekelijks mei op NPO2, bingen op NPO Plus


Waldemar reist de Amerika's door, op zoek naar de verborgen geschiedenis van de oorspronkelijke bewoners van het continent. Wat kunnen wij aan de andere kant van de oceaan leren van deze langvergeten mensen? En van de geschiedenis die hun cultuur heeft weggevaagd?

Bekijk de trailer van het reisprogramma.

Lees meer over: the sandhamn murders, ondersteboven van de amerikas, rutger en de nationalisten, riches, npo, npo start, npo plus, kijken, nieuw, deze week

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie