search
Chrissy-actrice Grace Van Dien doet een onthulling over het einde van 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Chrissy-actrice Grace Van Dien doet een onthulling over het einde van 'Stranger Things'

Tijdens een panel deelde zij dat een belangrijk personage 'Stranger Things' niet overleeft.

Stranger Things zou binnenkort beginnen met filmen. Velen wachten natuurlijk met spanning af hoe het verhaal over de helden van Hawkins zal aflopen. Grace Van Dien deed tijdens de Q & A van Comic Con Holland een onthulling die als een verrassing kwam voor het publiek.

Twitteraar @saphicjopper, oftewel willow the wise, deelde de clip online. Daarnaast kwam zij met haar eigen ideeën wie dit zou zijn.

Publiek: "Waaat?!"


Op de vraag wat zij verwacht voor seizoen 5, antwoordt Van Dien: "Ik hoorde dat een belangrijk personage doodgaat". Dit tot consternatie van het publiek. Haar collega-acteur Tom Wlaschiha (Enzo) breekt vervolgens in met de mededeling dat dit voorlopig nog een eind weg is.

Meerdere mogelijkheden


Screen Rant heeft de reacties van een aantal andere acteurs in dit verband opgetekend. David Harbour (Hopper) ziet een eventuele dood van zijn personage totaal niet zitten. Hij is van mening dat Hopper een positief einde verdient na alles wat hij heeft meegemaakt. Finn Wolfhard (Mike) vindt het prima zolang er maar sprake is van een heldhaftige dood. In dit verband is het relevant om op te merken dat de gebroeders Duffer in eerste instantie een miniserie voor ogen hadden. Hierbij zou Eleven (Millie Bobby Brown) het uiteindelijk niet overleven.

Het einde van Stranger Things laat nog wel even op zicht wachten gezien de effecten van de schrijversstaking. De fans zullen dus het nodige geduld moeten betrachten.

Stranger Things kun je zien op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen