search
Fans hopen dat een van deze personages de nieuwe spin-off van 'The Big Bang Theory' gaat leiden
Series / Nieuws

Fans hopen dat een van deze personages de nieuwe spin-off van 'The Big Bang Theory' gaat leiden

Drie verrassende personages die de fans graag als hoofdpersonen zien in de spin-off.

Iedereen is zeer benieuwd naar de nieuwe spin-off van 'The Big Bang Theory. Er wordt flink gegist waar de spin-off zich op zal gaan richten. De fans doen nu een duit in het zakje en laten hun voorkeuren voor het hoofdpersonage van de spin-off blijken.

Rajesh Koothrappali


Raj vond natuurlijk nooit zijn perfecte match in The Big Bang Theory en zijn verhaal is daarmee niet afgerond. Fans vinden dat hij een spin-off verdient waarbij flink wordt ingezoomd op zijn liefdesleven en waarin hij uiteindelijk de juiste liefdesmatch vindt.

Beverly Hofstadter


De afleveringen met Beverly erin waren veelal hilarisch. Beverly komt over als een soort emotieloze robot. De moeder zou een spin-off verdienen waardoor we ook het neurotische gedrag van haar zoon Leonard uiteindelijk beter zouden kunnen begrijpen.

Barry Kripke


Fans zijn er zeker van dat Barry van alle ondersteunende personages degene is die het meeste potentie heeft voor een eigen serie. Hij was de aartsvijand van Sheldon, die het Sheldon altijd op een smerige wijze moeilijk wist te maken.

Wij kennen hem nu alleen vanuit het standpunt van Sheldon. Er is natuurlijk veel meer over hem te vertellen en de fans zouden dan ook graag een spin-off over hem zien.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen