search
Harde klap voor de toekomst van 'Game of Thrones' op HBO Max
Series / Nieuws

Harde klap voor de toekomst van 'Game of Thrones' op HBO Max

De fantasievolle wereld was steeds meer aan het uitbreiden maar krijgt nu flinke vertraging.

Het was duidelijk na het succes van House of the Dragon dat fans niet genoeg krijgen van de wereld van Game of Thrones. Gelukkig komt er nog meer dan genoeg aan, alleen gaat dat nu door de WGA-staking veel langer duren dan de bedoeling was.

De geestelijk vader van het Game of Thrones-universum George R.R. Martin laat op zijn blog weten dat de ontwikkeling van de spin-off A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight vrijwel compleet stil is komen te liggen. Want zonder schrijvers is er geen verhaal.

De jongens staan op de stakerspost


Martin schrijft naar aanleiding van de staking van de schrijversvakbond: "De schrijverskamer van A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight is gesloten voor de duur van de staking. Ira Parker en zijn geweldige groep van jonge talenten staan op de stakerspost."

Die andere spin-off komt niet in gevaar


Verder geeft de schrijver wel het goede nieuws dat het tweede seizoen van House of the Dragon gewoon doorgaat met filmen. De scripts daarvan waren al maanden geleden geschreven, en elke aflevering is vier of vijf keer herzien dus die zijn verder helemaal klaar.

Kijk alle afleveringen van Game of Thrones of House of the Dragon op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen