The Punisher-acteur is helemaal klaar voor zijn optreden in 'Daredevil: Born Again'

Jon Bernthal is zich serieus aan het voorbereiden voor zijn terugkeer als Frank Castle.

Valeria Milić, 01-04-2023 16:52

De opnames van Daredevil: Born Again zijn in volle gang. Op Instagram deelt trainer Slink Proper een video van een beroemde cliënt, namelijk Jon Bernthal. De acteur neemt zijn optreden in de 'Daredevil'-reboot duidelijk serieus.
Bernthal speelde Frank Castle, oftewel The Punisher, al sinds de eerste 'Daredevil'-serie (2015 - 2018). Ook had hij de hoofdrol in zijn eigen serie, toepasselijk getiteld The Punisher (2017 -2019).

Dicht bij de rol

"Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze gespard hebben met The Punisher?" schrijft Slink Proper bij zijn post.

Bernthal heeft eerder aangegeven dat Frank Castle dicht bij hem staat. In de Geek House Show podcast zei Bernthal hierover destijds: "Hij [Frank] zit in mijn botten, hij zit in mijn bloed. Ik ga er helemaal voor deze rol en wil hem goed neerzetten". Blijkens de video is Bernthal zich stevig aan het voorbereiden.

Dagelijks leven

Het eerste seizoen van de serie zal 18 afleveringen tellen. In een interview met NME zei hoofdrolspeler Charlie Cox hierover: "Ik weet niet al te veel over het verhaal, maar wellicht zal de kijker Matt Murdock ook in zijn dagelijkse leven leren kennen. Het contrast zal zeker interessant zijn, want het moment dat hij dan zijn superheldenpak aantrekt krijgt dit hierdoor een diepere betekenis".

Daredevil: Born Again wordt in de lente van 2024 verwacht op Disney+.

Lees meer over: Daredevil Born Again, Charlie Cox, Vincent Donofrio, Jon Bernthal

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix