search
Alles over meJane: de prijzen, films en series en meer van deze streamingdienst
Series / Streaming-diensten

Alles over meJane: de prijzen, films en series en meer van deze streamingdienst

Huur nieuwe én oude films bij deze streamingdienst van eigen bodem.

​​Op zoek naar een makkelijke en goedkope plek om films te huren op de bank? Bij meJane kan je een aardig aanbod vinden van zowel klassiekers als gloednieuwe films. Lees hieronder alles over hun prijzen, aanbod en voordelen!


Opgericht in: 2007
Hoofdkantoor in: Driebergen-Rijsenburg, Nederland
Focus: Films
Betalingsvorm: Huren
Prijs: €2,99 - €4,99

De streamingdienst meJane.com is onderdeel van de Nederlandse The Entertainment Group (T.E.G.), die vanaf 2007 online films aanbiedt via verschillende diensten. Hun andere dienst Videoland On Demand is destijds overgekocht door RTL, en Movie MAX is sinds enkele jaren gefuseerd met meJane.

Op meJane is er een divers aanbod aan films te vinden, die kunnen worden gehuurd met Movie Points. Ook kan er worden betaald met normale euro's, bijvoorbeeld via iDeal of PayPal.

AanbodOp meJane zijn er films te vinden uit vele hoeken van de filmwereld, zoals arthousefilms, kaskrakers uit Hollywood en Nederlandse films. Deze worden ingedeeld op genres, maar ook via thema's van de redactie.

Vijf van de bekendste films op meJane zijn:
1. The Matrix
2. Braveheart
3. Klem
4. E.T.
5. ShrekBeschikbaarheidBinnen de Benelux kunnen films worden gehuurd via het platform van meJane. Daarbuiten is het huren van films helaas niet mogelijk.

meJane kan worden bezocht via alle browsers en op het merendeel van de Smart TV's. Ook kan je de applicatie vinden in de App Store en de Play Store.

Prijzen en abonnementenHet huren van films bij meJane varieert van €2,99 tot €4,99. Via het systeem van Movie Points ter waarde van €0,50 zijn er echter interessante voordelen te behalen. Vaak worden er speciale acties gehouden, waarbij er kortingen tot 50% worden vergeven om Movie Points te kopen.Onze tipmeJane is een kleine, maar fijne streamingdienst met een prima aanbod en een persoonlijke vingerafdruk. Er kunnen via de dienst filmcadeaus worden verzonden en er worden zo nu en dan leuke acties georganiseerd.

Voor een immense catalogus zoals bij Pathé Thuis hoef je niet bij meJane aan te kloppen, maar voor een prima dienst met het videotheekgevoel zit je hier helemaal goed.


Ga zelf naar meJane


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen