search
Nederlandse bioscoophit scoort goed bij Netflix
Films / Nieuws

Nederlandse bioscoophit scoort goed bij Netflix

De film uit 2020 kan je sinds een aantal dagen zien bij Netflix. Hij wordt goed bekeken want hij pakt de derde plek in de Netflix Top 10.

De Beentjes van Sint Hildegard stormt de Netflix Top 10 binnen en weet alleen niet voorbij AKA en Mi vida te komen. De rest laat de film achter zich met een derde plek.

Verovert de kijker


De film weet niet alleen de Netflix kijkers te veroveren maar ook een hoop anderen. Op IMDb scoort hij namelijk goed met 7.5/10 en recensent Symen Boersma van Filmtotaal geeft de film ook 4 van de 5 sterren.

"Wie denkt dat een door Herman Finkers geschreven film waarin hijzelf ook nog eens de hoofdrol speelt een barrage aan woordgrappen oplevert, komt bij 'De Beentjes van Sint-Hildegard' gelukkig bedrogen uit."

Cast


Naast Finkers zien we in de film ook Johanna ter Steege, Leonie ter Braak en Ferdi Stofmeel.
Johan Nijenhuis, ook wel bekend van Toscaanse bruiloft, heeft de regie van de film in handen gehad.

Benauwde liefde


Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda en zij houdt zoveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. In een poging meer ruimte te krijgen, maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar vriend in een soortgelijke situatie.

Op Netflix


Bekijk deze bioscoophit nu thuis bij de streamer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen