search
Gaat deze acteur straks van de 'Harry Potter' tv-serie een overdonderende succes maken?
Series / Nieuws

Gaat deze acteur straks van de 'Harry Potter' tv-serie een overdonderende succes maken?

Heeft de broer van Voldemort-acteur Ralph Fiennes wel oren naar een rol in de nieuwe Harry Potter-serie?

Onlangs werd een geheel nieuwe Harry Potter tv-serie aangekondigd, met nieuwe castleden en maar liefst zeven seizoenen. Maar wie worden die castleden dan precies?

Comic Book ging op onderzoek uit. Er is nog nog vrijwel niets bekend, dus besloten ze zelf maar acteurs te vragen.

Joseph Fiennes in Harry Potter


Joseph Fiennes, bijvoorbeeld. Deze acteur is nog niet zo bekend als zijn broer, Ralph Fiennes, die vooral Harry Potter-fans zullen herkennen. Hij speelde namelijk Voldemort in de Harry Potter-films.

Joseph heeft echter ook carrière gemaakt in de filmwereld, en daarom vroeg Comic Book hem of hij interesse zou hebben in een rol in de tv-serie. Hij antwoordde vaag, door vooral in te gaan op de serie; of het wel nodig is, bijvoorbeeld.

"Weet je, ik probeer dat stukje make-up en dat oog-ding weer te vinden, misschien heb ik dat nodig voor een auditie. Ik weet het niet. Ik heb dat onlangs gehoord en het is geweldig. Het voelt alsof het pas gisteren was. Ik weet niet waarom we alles opnieuw moeten uitvinden. Maar ik denk dat dit is wat er gebeurt."

"Ik denk dat je gelijk hebt. De structuur van televisie nu. Het is zo briljant en geavanceerd, en de kaart is gewoon wijd open. Dus je hebt gelijk, het maakt het mogelijk dat materiaal opnieuw wordt onderzocht en de kijkers in een andere richting kijken waarvan ze niet hadden gedacht dat ze de tijd zouden hebben om het in een bioscoop te zien. Dus ik denk eigenlijk dat televisie op die manier echt opwindend is."

Zou Joseph Fiennes oren hebben naar een rol in de Harry Potter-serie? Waarschijnlijk, want wie wil nou geen onderdeel zijn van zo'n iconische franchise? Zijn broer behaalde er grootse successen mee, dus mochten ze Joseph vragen, zou hij ongetwijfeld ja zeggen.

Maar zover is het nog lang niet. De Harry Potter-serie is nog in een vroege fase van ontwikkeling, maar moet uiteindelijk verschijnen op HBO Max, dat tegen die tijd enkel Max zal heten.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen